Een stappenplan voor maatwerk

Lossen computers alles voor ons op? Dat kan, zolang we precies vertellen wat de bedoeling is. Om een systeem of oplossing helder te krijgen, gaan we eerst samen met u op zoek naar de kern: wat is er nodig? Of het nu gaat om een oplossing in een fabriek, voor een advocatenkantoor of een opleidingsfonds.

Nieuwe technieken inzetten. Invalshoeken veranderen. Het vergt lef om innovatief te zijn als bedrijf. Kennis vormt de beste basis voor innovatie. Ambition IT bouwde in de afgelopen decennia waardevolle knowhow op in automatisering en procesverbetering. Onze ruime ervaring met applicaties, databases, uitwisseling van bestanden, robotisering, systeemintegratie en rapportage boren we dagelijks aan in het voordeel van onze klanten.

Werkwijze Ambition IT
Elke stap leidt tot nieuwe inzichten. Daarom nemen we de ruimte om (tussentijdse) resultaten te bespreken.

Probleem signaleren

Ambition IT brengt de situatie in kaart. Wat speelt er? Wat wilt u bereiken? Wat is er nodig om het proces slimmer uit te voeren? Is dat ook technisch mogelijk? Daarom betrekken we de uitvoerders er graag bij: om zo scherp te krijgen wat belangrijk is in hun werkzaamheden.

Implementeren & monitoren

Nieuwe software implementeren vereist een uitgebreide testfase. Hier nemen we de gebruikers in mee. We maken ze meteen wegwijs en zien of er onverwacht nieuwe problemen opduiken? Kortom: testen, testen, testen. Als het nodig is, liggen we in een slaapzak naast de machine.

Oplossing bedenken

Grote opdrachten delen we op in kleine fases. Want hoe kleiner de fase, hoe meer oog voor detail. Binnen elke fase werken wij allerlei denkbare scenario’s uit. Daaruit volgt een ontwerp om het kernprobleem stap voor stap aan te pakken.